Om oss

Välkommen

Nordic Dental erbjuder både allmän- och specialisttandvård. Vi är även experter inom estetisk tandvård och kirurgi. Vi är måna om att erbjuda dig behandling av mycket hög kvalitet, utan att du ska behöva betala för mycket.

Vi arbetar enbart med etablerade metoder och vi är anslutna till Försäkringskassan och har avtal med Landstinget Region Uppsala. Allt för att kunna ge dig den allra bästa behandlingen. Vi vill att du ska ha starka och friska tänder livet ut och vi tar emot dig i vår toppmoderna klinik i Gränbystaden.

För mer information eller bokning, vänligen ring oss på 010-15 15 300. Det går också bra att boka besök eller behandling online via vår startsida. 

Vi är Nordic Dental

Här kan du bekanta dig med var och en av oss och se vad vi är specialister på. Vi sätter stort värde på både yrkesskicklighet och det personliga mötet. Du ska känna dig välkommen när du kommer till oss.

Nordic Dental och våra enskilda tandläkare är anslutna till Sveriges tandläkarförbund, Privattandläkarna, Sveriges tandhygienistförening och Försäkringskassan. Vi tar emot dig i vår moderna klinik med den senaste och mest kvalificerade utrustningen.

Diman Svensson

Verksamhetsansvarig

Delir Sharifian

Leg. Tandläkare

Farah Sharifian

Leg. Tandhygienist

Helena Andersson

Tandsköterska 

Ceva Al-Barwari

Leg. Tandläkare/Meriteringstandläkare

Lisa Östling

Tandsköterska

Carl-David Svensson

HR/Kommunikation

Boka tid

Vi är alltid redo att hjälpa dig.