En person håller i en invisalign prototyp

Skapa ett perfekt med leende med Invisalign

Drömmer du om ett drömleende utan att behöva genomgå en besvärlig tandreglering? Då är Invisalign det moderna alternativet som du kanske har letat efter. Vi kommer att förklara fördelarna med Invisalign, priset för behandlingen och hur processen går till.

Fördelar med Invisalign

  1. Diskret: Invisalign använder genomskinliga, skräddarsydda plastskenor för att justera tänderna, vilket gör dem nästan osynliga.
  2. Komfort: De avtagbara skenorna gör att du kan äta och borsta tänderna utan hinder. Dessutom minskar risken för skav och sår, vilket ibland kan förekomma med traditionella skenor.
  3. Effektivitet: Invisalign-behandlingen är ofta snabbare än traditionell tandreglering och kan visa resultat på kortare tid. Detta är särskilt fördelaktigt för dem som söker en effektiv lösning.

Pris för Invisalign-behandling

Priset för Invisalign kan variera beroende på faktorer som komplexiteten i tandkorrigeringen och behandlingens längd. Nordic Dental i Uppsala erbjuder skräddarsydda behandlingsplaner och prisuppgifter som passar patientens individuella behov.  Kontakta oss för en personlig konsultation och offert.

Hur går Invisalign-behandlingen till?

  1. Konsultation: Vid det första besöket utvärderar Nordic Dental dina behov och diskuterar hur Invisalign kan passa dig.
  2. Skanning: En avancerad skanning av dina tänder används för att skapa skräddarsydda Invisalign-skenor.
  3. Anpassning av skenor: De individuellt anpassade skenor tillverkas och anpassas för patienten.
  4. Regelbundna uppföljningar: Under behandlingen kommer du att ha regelbundna uppföljningsbesök på Nordic Dental för att säkerställa framsteg och justeringar efter behov.

Med Invisalign och expertisen från Nordic Dental i Uppsala kan du uppnå det leende du alltid har drömt om – på ett diskret, bekvämt och effektivt sätt. Kontakta Nordic Dental idag för att inleda din resa mot ett strålande leende!”